Natuurvoedingstherapie

T 06-21 96 27 87
E info@natuurvoedingstherapie.nl

over mij

Mijn naam is Marian de Boer – Westerman, gediplomeerd natuurvoedingskundige, detoxcoach en in het bezit van het diploma Medische Basiskennis. De 3- jarige opleiding op de Academie Kraaybeekerhof tot natuurvoedingskundige heb ik met veel plezier doorlopen, deze studie geeft het thema voeding en gezondheid een invulling waar ik me helemaal in kan vinden. De antroposofische filosofie, de natuurgeneeskunde en de biologisch-dynamische landbouw komen uitgebreid aan bod tijdens deze opleiding.

Het volgen van drie jaar Astrologie en tevens drie jaar Psychologie van C.G. Jung hebben mij kennis gegeven die ik ook graag wil meenemen in mijn voedingsadviezen. Door het volgen van nascholingen zorg ik dat de kwaliteit van mijn adviezen op niveau blijft en een cursus Detoxcoach helpt mij om mijn cliënten op dit gebied nog beter te kunnen begeleiden.

Het thema duurzaamheid draag ik een warm hart toe en dat wil ik ook uitdragen in mijn werk. Niet alleen voor de toekomst maar ook om nu te kunnen genieten van een goede gezondheid en een gelukkig leven.