Detox-/yoga retreat Italië

Ons eerstkomende verblijf in het natuurpark van Cilento, waar de mensen nog puur leven:

Datums in 2020: 10 t/m 17 juni en 20 t/m 27 juni.

Hieronder een impressie van de detox/yogareis die wij in juni 2015 organiseerden.

Hoe ziet zo’n week eruit?

Kenmerken: natuurvoeding, loslaten, yoga, meditatie, natuurwandelingen, massage, rust,
warmte, authentiek.

De prachtige omgeving staat garant voor een heerlijke week in een ongerept stuk van Zuid-Italië. Vanuit je verblijfplaats wandel je zo het dorp in met zijn smalle straatjes en vriendelijke bevolking. De eeuwenoude olijfboomgaarden vertellen hun verhaal wanneer we daar neerstrijken tijdens onze wandeling voor een picknick. Kortom: Bella Italia!

De eerste week (zeven dagen) bouw je zelf thuis af, de uiteindelijke detoxweek is in Italië, en dan volgt thuis weer een opbouwweek (alles onder professionele begeleiding).

Tijdens de detoxweek wordt er voor je gekookt met uitsluitend natuurlijke onbewerkte natuurvoeding en je zult elke dag genieten van een overheerlijke ontbijt, sappen, soepen en eenvoudige maar smaakvolle maaltijden. Wij hebben een speciaal detoxmenu samengesteld om je stofwisseling zoveel mogelijk te ontlasten.

Tijdens deze week leer je veel over voeding en zul je ontdekken welke voeding het beste bij je past. Zo is er ook ruimte om je persoonlijke voedingsvragen te stellen en krijg je veel inspiratie en recepten! Daar kun jij nog heel lang mee vooruit!

Je kunt je nu gaan inschrijven als je mee wilt op deze fantastische reis!

Je verblijft in een ruim comfortabel huis, in een prachtige omgeving met adembenemende uitzichten, waar je alle ruimte hebt om te ontspannen.

Het huis is van Nederlandse eigenaren en is voorzien van alle gemakken. In dit huis en op het terrein om het huis (1,5 hectare) kun je heerlijk ontspannen. Bij het huis is een zwembad aanwezig met ligstoelen, waar je onbeperkt gebruik van mag maken. De massages zullen hier plaatsvinden alsmede de yogasessies. Je kunt je op het terrein terugtrekken als je wilt en genieten van een heerlijk boek of je droomt lekker weg in een hangmat.

Vlakbij het huis (5 minuten lopen) ligt nog een ander prachtige Italiaans huis ‘la Voce del Vento’ oftewel ‘de stem van de wind’, waar onder andere de maaltijden zullen worden genoten. In de olijfgaard met zijn eeuwenoude bomen (400-600 jaar oud) zijn mooie beschutte plekken met hangmatten waar je heerlijk tot rust komt.

Hier zullen ook tussendoor yogalessen plaatsvinden. Op het terrein is een privé-zwembad aanwezig met ligstoelen waar je heerlijk kunt zwemmen en ontspannen. Het kan zomaar zijn, dat – terwijl jij in het water dobbert en relaxt – je gezelschap krijgt van de zwaluwen, die ook dankbaar van de gelegenheid gebruik maken om even af te koelen.

Vóór de reis zal er een intake plaatsvinden (telefonisch of via de computer) en lever je een voedingsdagboekje in van 3 dagen, zodat we een en ander op elkaar kunnen afstemmen. waarna je van ons een persoonlijk op-maat-afbouwschema ontvangt.

PRIJS voor het 21-daags begeleid programma: € 1.295,00* (incl BTW) obv 2-persoons kamer

Voor een 1-persoons kamer geldt een toeslag van € 200,00

ER GELDT EEN EXTRA VROEGBOEK-KORTING VAN € 100,00 ALS JE BOEKT VÓÓR 22 FEBRUARI 2020!

Dit is exclusief vliegtickets en inclusief:

  • persoonlijk 21-daags begeleid programma
  • alle maaltijden volgens ons uitgebalanceerde plan
  • massage van 1 uur
  • alle yoga en meditatielessen
  • ontgiftende behandelingen
  • gebruik zwembaden+handdoeken+ligstoelen
  • uitstapjes zoals natuurwandelingen met picknick
  • transfer van Napels naar SanGiovanni a Piro

* Als je aanvullend bent verzekerd, kun je 3 voedingsadviezen à € 60,00 declareren bij je zorgverzekeraar! Informeer bij je zorgverzekeraar wat je vergoeding is voor een natuurgeneeskundig consult.

Ervaring van een deelnemer aan de detox-yogareis.

‘Mijn doel was om bewuster te kunnen eten. Daarnaast was het ook een avontuur, hoe zou mijn lichaam reageren? De eerste afbouwweek was heel belangrijk, omdat het niet serieus nemen van deze week zou betekenen dat de week in Italië extra moeilijk zou zijn. De tweede week in Italië was zeer relaxed, er werd heerlijk gekookt door Marian en Marjon en de yogasessies (2 per dag) met Désiree waren een hele mooie aanvulling. De prachtige omgeving, de mooie wandelingen, de ontspannende massage en het leuke gezelschap maakte de week helemaal compleet. Een fantastische ervaring! Marian en Marjon zijn zeer deskundig en ervaren en hebben vele vragen over voeding beantwoord waardoor ik met heel veel inspiratie terug naar huis ging. De derde week heb ik rustig opgebouwd om te ervaren hoe ik op de voeding reageer. Ik voel me fit en hoewel het niet mijn doel was om af te vallen, ben ik 4 kilo kwijt. Een leuke bijkomstigheid.
Ik ben ontzettend blij dat ik dit avontuur ben aangegaan. Het werd een onvergetelijke ervaring, een bijzondere reis die ik iedereen aan kan raden!’
Carla

 

natuurvoedingstherapie-detox-yoga-reis