Natuurvoedingstherapie

T 06-21 96 27 87
E info@natuurvoedingstherapie.nl

detoxen

Waarom zou je detoxen?14052590_m
Bewust of onbewust belast je je lichaam door stress, alcohol, roken, slechte voeding, medicatie, straling en andere milieufactoren. De effecten hiervan kunnen zich opstapelen in je lichaam en zorgen voor allerlei verschillende lichamelijke en psychische klachten. Door het 1 of 2 maal per jaar volgen van een detoxkuur reinig je je lichaam van mentale, emotionele en lichamelijke gif- en afvalstoffen.

Wat zijn de voordelen:

  • Meer energie
  • Gewichtsafname
  • Helderder in je hoofd, de watten zijn weg
  • Je voelt je schoon, fris en zo licht als een veertje
  • Mooie huid, stralende ogen
  • Meer zelfvertrouwen, je lichaam is nu je vriend in plaats van je vijand
  • Betere spijsvertering, eventuele intoleranties worden ontdekt

Detoxen…. What’s in a name?

Bij detoxen denken we meestal aan het drinken van reinigende thee en groene sapjes. Dit is echter niet wat wij aanbieden in onze 12- en 21-daagse programma’s. Wij geloven meer in de kracht van Puur Eten, waarbij het resultaat nog beter is én voor een blijvende positieve ommekeer kan zorgen in je gezondheid.

Wanneer?
Het voor- en najaar zijn het meest geschikt om de 21-daagse kuur te volgen. In het voorjaar de grote schoonmaak om de schade van de winter te herstellen, in het najaar maak je je klaar om wat meer naar binnen te keren en los te laten wat overbodig is. Het kan voorjaarsmoeheid en een winterdip helpen voorkomen. De korte 12-daagse kuur, met een lang weekend onder begeleiding in Groet, laat je zien wat Puur Eten voor jou kan betekenen.

Je kunt preventief vasten om je lichaam rust te geven en je te ontdoen van gifstoffen. Je kunt ook genezend vasten om van bepaalde klachten af te komen. De 21-daagse kuur is ook zeer geschikt om te achterhalen welke voeding bij jou voor intoleranties of allergieën zorgt.

17931423_ml