21 daagse Detox thuiskuur

7 afbouwdagen, 7 milde vastendagen, 7 opbouwdagen17931423_ml

Mogelijk vanaf eind maart en in de maanden april, mei, juni en september.

Eet wat bij je past en voel je fit en energiek!

Deze kuur is geschikt voor jou wanneer je:

  • Door puur te eten je lichaam wilt reinigen
  • Jouw voedingspatroon er om vraagt om rustig af te bouwen
  • Je eventuele intoleranties wilt ontdekken

Volgens artsen en therapeuten is 21 dagen de periode om vastgeroeste patronen te veranderen. 21 dagen??? Eh…. krijg ik dan geen honger?
Nee, want je gaat juist heerlijk en puur eten zodat je jezelf en al je cellen ook echt gaat voeden. Je gaat wel helemaal gluten-, ei-, koemelk- en suikervrij tijdens de 7 vastendagen, maar de kuur bestaat niet alleen uit sappen. Er zijn elke dag kleine maaltijden ingelast, waardoor je je tevreden, helder en energiek voelt.

Tevens wordt er in het programma aandacht besteed aan het belang van ontspanning tijdens de vastenweek door middel van avondoefeningen, voetenbaden en het droog schrubben van de huid.

Voor mensen met een gezin die de kuur willen volgen is het goed te doen om de toegestane maaltijden aan te passen voor de “mee eters”. De kleine maaltijden geven je genoeg energie om goed te blijven functioneren hoewel intensief sporten in de vastenweek wordt afgeraden.

Intoleranties?
Na deze periode kom je er wellicht achter welke voeding je eigenlijk niet goed verdraagt en welke klachten ze nu veroorzaken. Simpele aanpassingen zorgen vaak voor een enorme verbetering in je spijsvertering en toename van je energie. Je leert te eten wat bij je past, waardoor je veel beter gaat verbranden. Als je zo eet, dan hoef je ook niet meer te lijnen. Zo simpel is het eigenlijk.

Inclusief:yoga

  • 3 x consult
  • Persoonlijk afbouwschema
  • Meine Base badzout, leverreinigend supplement
  • Draaiboek met recepten
  • Handig boodschappenlijstje
  • 21 dagen ongelimiteerd e-mailcontact

Kosten & aanmelden?
De kosten voor deze kuur bedragen € 225,00. Ben je al cliënt of zijn er meerdere mensen in één huishouden die de kuur volgen dan ontvang je 10% korting op de kuur.
Je dient vooraf te betalen. Bij het vervroegd stoppen van de kuur vindt geen restitutie plaats.

Aanmelden kan via info@natuurvoedingstherapie.nl

Wat vonden zij ervan…

“………de detoxkuur heeft enorm geholpen om mij beter te voelen, af te vallen en minder lichamelijke kwaaltjes te hebben. Het was niet moeilijk om te volgen omdat de recepten niet ingewikkeld waren en er verrassende dingen waren om te eten. Het gevolg is dat ik mij energieker voel, geen opgeblazen buik meer. En last but not least ik ben tijdens het detoxen 2,6 kg afgevallen Dit klinkt misschien niet veel, maar het afvallen ging hierna gewoon door……..”

“………… de resultaten vond ik verbluffend. Los van mijn extra gewichtsverlies van ca. 5 kilo, in de 3 weken dat de kuur duurde, was het vooral de ontdekking wat voeding met je lichaam doet en kan doen die mij verraste. Door de Detoxkuur leer je heel goed te luisteren naar je lichaam. Begin echter niet aan deze kuur als je niet gemotiveerd bent. De Detoxkuur kost je wat extra tijd. Je moet wel het een en ander plannen, maar het is de moeite alleszins waard……….”